Rode Duivels bijna naar final four van Nations League

De Rode Duivels hebben woensdag aan een gelijkspel tegen Denemarken genoeg om zich te plaatsen voor de final four van de Nations League. België won met 2-0 van Engeland na goals van Tielemans en Mertens in de eerste helft. Lukaku moest toen wel een bal wegkoppen van de doellijn en hij kon zo de gelijkmaker verhinderen. Na de rust probeerde Engeland wel maar scoren deden de Engelsen niet.

Denemarken stond lange tijd 1-1 tegen Ijsland maar de Denen scoorden nog op het einde de 2-1. Bij een gelijkspel in die wedstrijd waren de Belgen zeker van groepswinst, nu hebben ze nog een punt nodig.

DELEN
Vorig artikelLichtjes voor juf Mieke
Volgend artikelScholen herstarten na verlengde herfstvakantie
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.