Lichtjes voor juf Mieke

Vrijdagavond is er in Noorderwijk een lichtjeswake voor de vermoorde juf Mieke. Omdat een gezamenlijke wake door corona niet kan vragen de organisatoren dat iedereen gewoon een lichtje in zijn tuin of voor het raam zet. Nog beter en leuker wordt het wanneer daarbij een briefje hangt met een leuke annekdote over de geliefde zorgjuf. De Noorderwijkenaren, vrienden en familie van juf kunnen dan tijdens het weekend een wandelwake houden, met respect voor de coronamaatregelen (afstand, mondmasker indien noodzakelijk). Start: 18u.

DELEN
Vorig artikelVrachtwagen uitgebrand
Volgend artikelRode Duivels bijna naar final four van Nations League
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.