Ongeval met 3 vrachtwagens verspert E313 in Herentals

Een vrachtwagen die achteraan inreed op een file die op de E313 richting Antwerpen stond, heeft de E313 ter hoogte van Herentals-Industrie lange tijd versperd. Als bij wonder raakte niemand bij het ongeval gewond. De oprit Herentals-Industrie richting Antwerpen was lange tijd afgesloten.

Bij het ongeval waren 3 vrachtwagens betrokken.

Rond 13u was de E313 richting Antwerpen vrijgemaakt.

Het verkeer richting Antwerpen moest de E313 verlaten in Olen en via de Aarschotseweg naar de N13 in Grobbendonk rijden. Daar kon het verkeer opnieuw de E313 op. Het was er lang aanschuiven.

DELEN
Vorig artikelBatshuayi scoort 2 goals tegen Zwitserland
Volgend artikel363 nieuwe coronabesmettingen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.