Verdacht overlijden, vrouw met geweld omgebracht in Fabiolastraat Noorderwijk

Politie en hulpdiensten spoedden zich dinsdagnamiddag naar een woning in de Fabiolastraat in Noorderwijk.

Het zou om een verdacht overlijden gaan.  Een vrouw, Mieke V., werd er in de vroege namiddag levensloos aangetroffen door haar echtgenoot. Die kwam van zijn werk. Hij vond zijn vrouw in een plas bloed. De man verwittigde direct de hulpdiensten maar de vrouw bleek overleden.

De vrouw zou met geweld om het leven zijn gebracht. De vrouw werd waarschijnlijk met messteken om het leven gebracht.

Een wanhoopsdaad wordt alvast uitgesloten. Omdat het om een verdacht overlijden speurde de politie de buurt af naar een mogelijk wapen. Daarbij werd ook een speurhond ingezet. Er volgde ook een uitgebreid buurtonderzoek.

De vrouw is een gekend persoon in Noorderwijk. Ze is leerkracht aan de school Klavertje Vier.

DELEN
Vorig artikelRoger Dierckx (70) overleden
Volgend artikelVrouw zwaargewond bij ongeval E34
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.