Geluidsschermen zijn geplaatst

Deze week wordt de plaatsing van de geluidsschermen langs de E313 in Olen nog afgerond. De aannemer is bijna een maand eerder klaar met de plaatsing. De rijrichting Hasselt verloopt vanaf donderdagochtend opnieuw normaal. Ook het op- en afrittencomplex 22 Herentals-Oost, is dan opnieuw vrijgemaakt. Vrijdagochtend moet ook de rijrichting Antwerpen opnieuw volledig open zijn.

Wel zijn er nog onderhoudswerken bezig aan de onderkant van de brug aan Ven in Olen. De weg blijft nog even afgesloten.

DELEN
Vorig artikelBart Lamers (Stadslijst) verlaat de gemeenteraad
Volgend artikelClub Brugge – Lazio Roma: 1-1
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.