Vlaamse Wielerschool pakt uit met eerste Memorial Jos Leys

Heel wat kinderen waren zaterdagvoormiddag aan de gebouwen van de Vlaamse Wielerschool present voor de eerste Memorial Jos Leys. In een speciale editie van Kids on Wheelz kregen ze de laatste kneepjes op vlak van fysiek en techniek mee. Sporten in een gezonde omgeving en liefst op de fiets, het gedachtengoed van Jos zit veilig bij de Vlaamse Wielerschool met basis in Herentals.

foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelDag van Kringwinkel verloopt coronaproof
Volgend artikelLommel Utd-KVC Westerlo en Lierse K.-Union
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.