Dode bij frontale botsing

Zaterdagavond zijn rond 22.20 in een bocht in de Bevrijdingsstraat in Sint-Lenaerts 2 auto’s gebotst. Een van de wagens werd tegen een boom geslingerd en brak in 2 stukken. De chauffeur overleefde de klap niet.

In de andere wagen zaten 5 inzittenden. Die raakten lichtgewond. Een van hen werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse. Op het moment van het ongeval was het zwaar aan het stortregenen.

DELEN
Vorig artikel204 coronabesmettingen
Volgend artikelWout van Aert haalt zilver op WK wielrennen in Imola
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.