86 coronabesmettingen in Turnhout en Mechelen

Donderdag zijn er in het arrondissement Mechelen en Turnhout 86 coronabesmettingen vastgesteld. Alleen al in Mechelen-stad kwamen er 34  bij. De rest van de 70 besmettingen in het arrondissement Mechelen kwamen uit o.a. 6 in Lier, 3 in Heist-op-den-Berg,  Berlaar 2 en 1 in Nijlen. In het arrondissement Turnhout waren er 4 in Kasterlee, Mol en Hoogstraten 3 en 2 in Westerlo. In Geel, Grobbendonk, Hulshout en Olen kwam er 1 positief geval bij.

DELEN
Vorig artikelReal Noorderwijk speelt derby op Malle-Beerse
Volgend artikelAlarmnummer 1722 geactiveerd
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.