Treinverkeer tussen Herentals en Lier onderbroken

  Het treinverkeer tussen Herentals en Lier is sinds woensdagmorgen onderbroken. Een vrouw kwam met haar auto vast te zitten op de sporen ter hoogte van de Spoorwegstraat in Nijlen. De vrouw kreeg haar auto niet aan de praat. Ze kon nog net haar wagen verlaten vooraleer die door de trein werd aangereden. Het autootje werd naast de sporen geslingerd. Een kleine slagboom raakte stuk. Daardoor bleven een aantal slagbomen in de buurt van Kessel omlaag. Dat leidde tot heel wat hinder.

  Er werden tussen Lier en Herentals vervangbussen ingelegd. Niemand raakte gewond.

  DELEN
  Vorig artikelWout van Aert vertrekt woensdag naar WK in Imola
  Volgend artikelHoutvenne-Hoogstraten
  De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.