Linde Merckpoel feliciteert Wout van Aert

Op de site van Een en de bijhorende sociale media kan je het filmpje bekijken waarmee Linde Merckpoel maandagmiddag Wout van Aert in de buurt van zijn woning hartelijk welkom terug heet. Met een spuitbus vereeuwigde ze het logo van de karakteristieke kop van de wielrenner op het wegdek ter hoogte van de spoorwegovergang aan Sus Pad. Ze overhandigde Wout ook 2 flessen. Eén voor zijn prestaties in de Ronde van Frankrijk, één voor zijn wereldtitel van volgende zondag. Ook Sarah kreeg een fles champagne voor haar nog te leveren Olympische bevalling in januari 2021.

GRAFFITI SPUITEN VOOR WOUT VAN AERT!

Wat ik gisteren deed in het midden van de nacht? In de Kempen? Met een spuitbus? Welcome home, 👑 King Wout van Aert! 👑 (En nu zondag gewoon nog wk’tje winnen, afgesproken? Ok top thx bye!)

Publiée par Linde Merckpoel sur Lundi 21 septembre 2020

Filmpje is te bekijken op onze facebookpagina!

foto: Linde Merckpoel, filmpje op youtube