Twee bejaarden zwaargewond bij woningbrand

Bij een woningbrand aan Kievermondeveld in Geel zijn maandagochtend rond 3u de twee bejaarde bewoners zwaargewond geraakt. De man moest naar het ziekenhuis met een zware rookintoxicatie. Hij ligt op intensieve zorgen in het AZ Geel. De echtgenote van de man werd door de brandweer uit de woning gered. Ze werd met zware verwondingen naar het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen gebracht. Haar toestand was later op de dag stabiel. De zoon van het koppel die in de buurt woont, raakte lichtgewond bij de brand. De woning van het koppel is zwaar beschadigd door rook en bluswater.

Het vuur ontstond vermoedelijk in de keuken.

DELEN
Vorig artikelLierse Kempenzonen verliest, KVC Westerlo wint
Volgend artikelBosbrand snel geblust
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.