Opnames ‘De Kemping’ gestart

Op een weide in Geel zijn de opnames gestart van ‘De Kemping’ een reeks van Tijs ‘Van Echelpoel’ Vanneste. Die bouwde in Geel samen met 10 werkloze jongeren een weide om tot camping ‘De Kemping’. Er zijn tot 21 augustus dagelijks activiteiten. Er worden tot 150 kampeerders verwacht.

De televisiereeks wordt in 2021 uitgezonden.

Vorige week was het niet zeker dat de opnames door corona konden doorgaan. De stad Geel gaf na overleg met de verantwoordelijken voor de reeks toch groen licht.

DELEN
Vorig artikelKVC Westerlo dagvaart KBVB en Pro League
Volgend artikelSapmobiel komt terug
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.