Oud zwembad wordt afgebroken

Een aannemer start maandag met de afbraak van het oude zwembad in de Lostraat in Heist-op-den-Berg. Dat zwembad werd in 1969 gebouwd. Het zwembad was verouderd en voldeed niet meer aan de strenge eisen van een zwemcomplex. In de Lostraat in Heist-op-den-Berg werd een nieuw zwemcomplex Sportoase De Lo in gebruik genomen.

Het oude zwembad heeft een prachtige mozaïek op de muur. Deze mozaïek Neptunus wordt bij de afbraak ingepakt en krijgt later een plaats naast de oprit van het nieuwe complex.

DELEN
Vorig artikelPolitie pakt 2 drugsdealers
Volgend artikelBrandgevaar in natuurgebieden: code geel
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.