Vijf Herentalsenaren positief op corona

De stad Herentals blijft boven de alarmdrempel van corona zitten. De voorbije dagen werden er 5 Herentalsenaren positief getest. Het aantal positieve gevallen komt zo op 14 in juli. Vorige zaterdag was er een positief geval en werden na contact tracing 37 personen in quarantaine geplaatst.

De maatregelen die door het stadsbestuur van Herentals werden genomen met o.a. de sluiting van zomerbar Baobab, de toegenomen controles in de horeca en het beperken van bezoekers in het Netepark tot max. 1.000 i.p.v. van 3.000 zijn dan ook niet overdreven geweest.

DELEN
Vorig artikelRestauratie Sint-Dimpnakapel
Volgend artikel11 besmettingen in woonzorgcentrum
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.