Gezinnen samen besmet: 5 in Herentals, 3 in Olen

Het aantal besmettingen in de Kempen is sterk gestegen. Was er gisteren nog maar één besmetting en dacht iedereen dat alles onder controle was, dan laten de nieuwe cijfers iets anders zien.

In Herentals kwamen er 5 en in Olen 3 besmettingen bij. Het gaat om gezinnen die met elkaar in contact waren geweest. De contact tracing gebeurde door het OCMW van Herentals en de huisartsen van de gezinnen.

In Vorselaar waren er 3 besmettingen, in Geel kwamen er 6 bij.

DELEN
Vorig artikelAvondklok prima nageleefd
Volgend artikelPolitie pakt 2 drugsdealers
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.