Ploegsporten boven 18 jaar verboden: klap voor voetbal

Eén van de verstrenging van de maatregelen om het coronavirus in de provincie Antwerpen te bestrijden is het verbod op contactsporten en ploegsporten voor spelers van boven 18 jaar. De maatregel geldt al zeker voor een maand.

Voetbalclubs zoals KV Mechelen, Antwerp, Beerschot en Westerlo bekijken net als de ploegen in nationale en lagere afdelingen wat dat betekent. Mogelijk wordt er niet gevoetbald in augustus en komt de voorbereiding van heel wat ploegen met bekerwedstrijden in Beker van België en Beker van Antwerpen in het gedrang.

DELEN
Vorig artikelVan Aert zaterdag kopman Jumbo-Visma
Volgend artikelDietmar Ledegen wint Keizerskoers
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.