Vijf fietsstraten in schoolomgevingen

Het gemeentebestuur van Olen gaat de schoolomgeving van De Kriebel en De Knipoog in Onze-Lieve-Vrouw Olen veiliger maken. Vijf straten worden fietsstraten: de Schoolstraat, Melkerijstraat, Lindenpad, Keizershofstraat en P. Van Looystraat. Auto’s mogen er maximaal 30 km/u rijden en er geen fietsers inhalen. Er komen in deze fietsstraten nog andere maatregelen. Het eenrichtingsverkeer in de P. Van Looystraat wordt doorgetrokken. Langparkeren in de Schoolstraat wordt afgeschaft. In de Melkerijstraat verdwijnen ter hoogte van het gebouw van de groendienst de bestaande haakse parkeerplaatsen. De Melkerijstraat wordt een doodlopende straat. De twaalf parkeerplaatsen in de Keizershofstraat worden anders bereikbaar gemaakt.

DELEN
Vorig artikelRibbelstroken Oude Liersebaan worden verwijderd
Volgend artikelDrie mislukte inbraakpogingen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.