Verdwijnen startgelden in veldrijden?

Organisatoren van veldritten werken samen met afgevaardigden van Flanders Classics en Galazo aan een hervorming van de startgelden in het veldrijden. Die startgelden worden bijna zeker geschrapt. De prijzengelden zullen verhoogd worden. Aan de eerste 15 van de UCI-ranking (zowel bij mannen als vrouwen) zullen er nog onkostenvergoedingen mogen betaald worden.

De hervorming van de startgelden geldt niet voor de wereldbeker. Daar worden geen startpremies betaald.

foto: archief

DELEN
Vorig artikelErnest Zomerbar is er klaar voor, nu het weer nog
Volgend artikelBelpop Bonanza stadwandeling
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.