Samson en Marie filmen in Gestel

Binnenkort bij jou in de huiskamer: de nieuwe reeks Samson & Marie 🐶, met als knappe figurant het pittoreske Gestel!

Ben je maandag 15 juni of gisteren voorbij de Sint-Lambertusplaats gewandeld? Dan heb je ongetwijfeld dit busje zien staan, met als inzittenden niemand minder dan de beroemdste hond van Vlaanderen en z’n nieuwe baasje Marie.

Het charmante plekje was Studio 100 opgevallen en dus kregen we de vraag of ze het mochten gebruiken als decor voor enkele opnames. Natuurlijk wel! Hou je televisie de komende maanden dus zeker in de gaten om dit prachtige stukje van onze gemeente ‘in actie’ te zien.

foto en tekst: gemeente Berlaar

DELEN
Vorig artikelInbreker steelt 2 elektrische fietsen
Volgend artikelExhibitionist gevat in Olen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.