Boekhoudkantoor Verhesen & Anthonissen komt met bierfiets uit haar kot

Op zaterdag 11 julli tussen 10 en 18 uur organiseren wij vanuit ons boekhoudkantoor Verhesen & Anthonissen in Geel een event ‘Kom uit uw kot!’ samen met onze ondernemers-klanten.

Ondanks dat heel veel zaken terug geopend zijn, blijven mensen twijfelen om buiten te komen en onze lokale ondernemers te ondersteunen. Daarom willen we onze Geelse ondernemers een hart onder de riem steken met ons ‘Kom uit uw kot’ event. Wat houdt dit in? Het team van boekhoudkantoor Verhesen van Geel zal op zaterdag 11 juli a.s. zich door Geel verplaatsen met de (bier)fiets. Op deze manier willen we zoveel mogelijk mensen uitnodigen om terug uit hun kot te komen. We zullen een 2 tal uurtjes ter plaatse bij uw zaak blijven staan. U mag vrijblijvend uw klanten uitnodigen om samen met ons een drankje te nuttigen. Dit wordt u en uw klanten gratis aangeboden. We voorzien ook voor u cadeaubons ter waarde van 250,00 euro. Deze zullen gratis uitgedeeld worden tijdens onze tour met de bierfiets. Op deze manier mogen jullie hopelijk nieuwe klanten ontvangen. De cadeaubons hebben een waarde van 5,00 of 10,00 euro. We nemen deze cadeaubons voor onze rekening, u hoeft hiervoor zelf niks te betalen. Wij betalen u deze 250,00 euro volledig terug. U mag ons daarvoor dus na 1 juli 2020 een factuur sturen ter waarde van 250,00 euro ex. BTW met de vermelding van ‘event Kom uit uw kot’.

Onze tour? Omstreeks 10 uur vertrekken we vanuit ons kantoor te Geel naar onze eerste klant ‘Studio Naturel’ en ‘Laerco BV’. We zullen daar dus een 2 uurtjes ter plaatse blijven van 11 uur tot 13 uur. Vanuit daar vertrekken we richting Markt (achter de kerk) naar onze volgende klant ‘Gio’s Bar. Ook daar zullen we een 2 uurtjes ter plaatse blijven van 13:30 uur tot 15:30 uur. Tenslotte vertrekken we dan terug richting Stationsplein en zullen daar onze tour beëindigen en ook ter plaatse blijven samen met onze volgende klanten: Dagbladhandel De Jens – Café ’t Hofke – Frituur De Statie – Café Het Anker. We gaan ook al onze klanten uitnodigen op één van de drie locaties (Meeuwstraat 4a – Markt 14 – omgeving Stationsplein) en hopen op een grote opkomst.

foto: Gio’s Bar