Rotonde Broekstraat wordt belangrijk in oostelijke rondweg

De raadsleden keurden op de raad in Heist-op-den-Berg het voorontwerp voor de rotonde aan de Broekstraat-Herentalsesteenweg in Heist-op-den-Berg. De kostprijs wordt geraamd op 1.6 miljoen euro. De rotonde kan eind 2021 gerealiseerd worden. De rotonde is een belangrijk deel van de oostelijke rondweg. Het traject daarvan moet nog vastgelegd worden. De oostelijke rondweg moet de grote verkeersstromen uit de Herentalsesteenweg, de Oude Godstraat, Hallaarstraat, L. Carréstraat en Leopoldlei weren.

DELEN
Vorig artikelKoop lokaal – Geniet lokaal
Volgend artikelMinister Demir verlengt jachtverbod wolven
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.