Koop lokaal – Geniet lokaal

Sfeerbeeld, en zo heb je veel hoekjes aan deze B&B. Kom ze zelf zoeken👊👊 Reposted from @art14bedandbreakfast

Voorstel van @matthiasdecaluwe, C.E.O. van @horecavlaanderen : ‘als iedereen nu een nachtje in eigen land boekt, dan steun je de lokale ondernemers’. Wij zijn fan! Welkom, dus! We hebben ook leuke tips voor heerlijke lunches of diners, ook van ♥️ topchefs uit de regio die met onze producten werken, zoals: . @nr.12byhelsen Herentals @bistropotaufeu Olen @dewingerd_ Vorselaar @restaurantlotier Westerlo @labellegeel Geel @au_comptoir_gierle Gierle .

😊🌳😊🌳😊 #straksboenkallesvol #horecacomeback #horecavlaanderen #art14bedandbreakfast #bnb #bedandbreakfast #belgischesaffraan #safranbelge #belgiansaffron #saffraanboerderij #saffraan #safran #saffron #ceo #visitflanders #toerismevlaanderen #welkom #welcome #kempen #staycation #vakantieineigenland #tkomtgoed #samenstaanwesterk #corona #morkhoven . www.art14.be