Bobbejaanland en zwembaden openen woensdag 1 juli

Vanaf vandaag, woensdag 1 juli is er opnieuw zwempret mogelijk in de zwembaden van het Netepark in Herentals en De Beeltjens in Westerlo. In De Beeltjens worden er per uur 40 zwemmers toelaten. Net als in het Netepark in Herentals kan je er best op voorhand reserveren.

“Vanaf woensdag 1 juli openen de zwembaden van het Netepark. Om iedereen te kunnen laten zwemmen, raden we aan om uw ticket online te reserveren. Dat kan via https://webshopnetepark.recreatex.be/Exhibitions/Overview. Het wedstrijdbad is voorbehouden voor abonnement- en baantjeszwemmers. De huidige tarieven blijven behouden en een ticket geeft u toegang voor een hele dag. Inwoners van Herentals krijgen gratis toegang tot de speeltuin.”

Vanaf vandaag, woensdag 1 juli is er dus opnieuw zwempret mogelijk in de zwembaden van het Netepark in Herentals en De Beeltjens in Westerlo. In De Beeltjens worden er per uur 40 zwemmers toelaten. Net als in het Netepark in Herentals kan je er best op voorhand reserveren.

Ook het familiepretpark Bobbejaanland opent woensdag de deuren. Ook hier moet je tickets op voorhand reserveren en betalen.