Zomerbar in de steigers

  Op de Herentalse Grote Markt staat de Ernest Zomerbar in de steigers. Die is genoemd naar Ernest Dieltiëns, de ontwerper van het monument van de Boerenkrijg, dat mooi in het geheel geïntegreerd wordt. Vanop een selfieplatform zal je mooie foto’s met de strijdbare boer op de achtergrond kunnen nemen.

  Op het marktplein komt ook nog een gezellige schaduwzone en een kidscorner. Een toren van 12 meter hoog wordt de blikvanger. Uiteraard zal je er Herentalse bieren kunnen proeven. “We zorgen voor veel vakantiegevoel en zomervibes”, verzekeren de uitbaters Jan en Jef Engelen en Neal Leysen. De bar gaat dit weekend open. (Foto’s Marcel Nelis)

  DELEN
  Vorig artikelGratis coaching voor enthousiaste handelaars
  Volgend artikelDieven in chalet en woning
  Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.