Kerstmagie in zes kastelen, Twinkelings zingen kerstliederen

Kerstmagie 2020 gaat door

Na een paar moeilijke maanden is het tijd om te denken aan de toekomst! Wij staan alvast vol enthousiasme in de startblokken om de poorten van onze Kerstmagie-kastelen in alle veiligheid voor jou te openen van 9 tot en met 23 december 2020. Het is tijd om uit te kijken naar veel gezellige familiemomenten en waarom niet Vlaanderens meest betoverende theaterwandeling toevoegen aan je lijstje? Kies vandaag nog voor het beste tijdslot en plan alvast jouw bezoek aan deze wondermooie voorstelling. Bovendien steek je onze sector een hart onder de riem! Wie zien we in december? 

NIEUW! Historalia presenteert: De Twinkelings zingen Kerstmagie

We zoeken 5 kinderen tussen 8 en 15 jaar die een album zullen opnemen met 10 bekende kerstliedjes. De nummers zullen in een nieuw jasje gestoken worden én we zullen alles opnemen in een professionele studio. Daarnaast zal ons kersverse muziekgroepje ook af en toe het gezicht zijn voor promotionele doeleinden van het evenement (persconferenties, première,…). De winst van dit project schenkt Historalia integraal aan de UZA Foundation en in het bijzonder aan het onderzoek naar kinderkanker. Schrijf je in voor de preselecties.

Alle info vind je op www.kerstmagie.be    

DELEN
Vorig artikelGO! Heist krijgt label Levend Erfgoed
Volgend artikelEcotunnels worden hersteld
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.