Reserveer je zitje voor Donderse Dagen – De Nootoplossing op 11/7

Op donderdag 2/7 speelt stads beiaardier Koen Van Assche de Donderse Dagen. Het gratis muziekfestival is een eerste keer betalend. Door het coronagedoe moet je een ticket reserveren. Op het buitenplein van cc ’t Schaliken zijn slechts 100 fans toegelaten. Na reservering krijgt iedereen een plekje toegewezen. In het ticket van 4.5 euro zitten 2 drankjes of één cava/zwaar bier inbegrepen.

Op 11 juli, op de Vlaamse Feestdag, is er een optreden van De Nootoplossing

De Nootoplossing 11-juliviering Datum zaterdag 11 juli 2020 16:00 (Einde: 17:15 / geen pauze) Bestel tickets …… Locatie Buitenplein cc ’t Schaliken Genre Populaire muziek Prijs € 4,50 (incl. 2 drankjes of 1 wijn/cava/zwaar bier) Verplicht: tickets aankopen per bubbel (maximum 10 personen).

Op zaterdag 11 juli viert Herentals op een alternatieve manier de Vlaamse feestdag. De lokale groep, De Nootoplossing, speelt om 16 uur op het buitenplein van cultuurcentrum ’t Schaliken voor een beperkt publiek. De band brengt originele en bekende meezingers uit het Nederlandstalige muziekarchief. Alle liedjes zult u zonder twijfel mee kunnen brullen. Dit optreden zenden we ook live uit op de Facebookpagina van ’t Schaliken. Via die Facebookpagina kunt u ook stemmen op uw favorieten uit de speellijst. Verder kunt u via de onlineradio Magic Radio Herentals het optreden volgen: www.magicradio.be. Magic Radio Herentals zal voor de shoppers uit de boxen in de Zandstraat schallen. Door het coronavirus nemen we gepaste maatregelen. We voorzien voldoende handontsmetting en afstand tussen het publiek. We laten maar een beperkt aantal personen op het buitenplein (100 plaatsen) zitten. Daarom vragen wij u om ticket(s) (maximaal 10 personen per bubbel) aan te kopen. Bij aankomst krijgt u uw zitplaats(en) toegewezen. We proberen mensen binnen één bubbel zoveel mogelijk bij elkaar te laten zitten. In de toegangsprijs zijn twee drankjes of één wijn, cava of zwaar bier inbegrepen.

alle info ook over Donderse Dagen/www.schaliken.be