Upstores Herentals: gezellige winkeltjes in de Bovenrij

Sinds de winkels opnieuw mochten heropenen is ook Upstores Herentals opnieuw open. Bazaar30 & Diamond Painting zullen terug open zijn onder de normale openingsuren. Bij Las TaPas kan enkel afhaal plaatsvinden. De delicatessenshop zal open zijn van donderdag tem zondag.

Voor ieders veiligheid hebben we volgende maatregelen getroffen: ❗️handen ontsmetten bij binnenkomst ❗️volg de aangeduide richtingen ❗️ten alle tijden dient de afstand van 1,5 meter bewaard te blijven ❗️maximum 2 personen toegelaten per shop ❗️beperk uw bezoek tot maximum 30 minuten We vragen met aandrang deze maatregelen te respecteren zodat onze collega’s ook snel hun deuren mogen openen! Stay safe en tot snel! #samentegencorona #samenlokaal #kooplokaal Handelshart Herentals Diamond painting vlaanderen @bazaar30

Sinds de winkels opnieuw mochten heropenen is ook Upstores Herentals opnieuw open. Bazaar30 & Diamond Painting zullen terug open zijn onder de normale openingsuren. Bij Las TaPas kan enkel afhaal plaatsvinden. De delicatessenshop zal open zijn van donderdag tem zondag.

Voor ieders veiligheid hebben we volgende maatregelen getroffen: ❗️handen ontsmetten bij binnenkomst ❗️volg de aangeduide richtingen ❗️ten alle tijden dient de afstand van 1,5 meter bewaard te blijven ❗️maximum 2 personen toegelaten per shop ❗️beperk uw bezoek tot maximum 30 minuten

We vragen met aandrang deze maatregelen te respecteren zodat onze collega’s ook snel hun deuren mogen openen! Stay safe en tot snel! #samentegencorona #samenlokaal #kooplokaal Handelshart Herentals Diamond painting vlaanderen @bazaar30

Alle info: Upstores City Bovenrij 30 Herentals, tel. 0495-54 09 90, info@upstores.be

DELEN
Vorig artikelGezin op straat naar zware brand
Volgend artikelNieuw skateterrein
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.