Herders en schapen Scheperij Kempenland op hun hoede voor wolf

De herders van Scheperij Kempenland trokken de voorbije dagen met de kudde naar het Kessels fort. Bram met Nevis (AHH) op de voorhoede, Annemarie met Kas (BC) op de achterban. Een vlotte tocht met ruime belangstelling.. Dankjewel Kesselse heide voor jullie gastvrijheid en tot volgende keer!

Jammer genoeg zitten we nog steeds in wolvengebied en blijven alert. We worden goed geïnformeerd waar ie uithangt en alle tips zijn welkom waar deze taaie rakker passeert.

foto’s: Scheperij Kempenland

DELEN
Vorig artikel69-jarige dame omvergeduwd en thuis overvallen
Volgend artikelWandelbrochure stad Geel rond Sint-Dimpna
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.