Neteland Natuurloop wordt DigiRun 2020

De DigiRun 2020

We stellen met trots de DigiRun 2020 voor.

Een digitaal alternatief voor de Neteland Natuurloop. We bieden jullie drie unieke parcours van 6 km, 13 km en 20 km. Deze lusjes kunnen we op de Neteland Natuurloop omwille van praktische redenen niet integreren, maar delen we heel graag via deze weg met jullie. Zo ontdek je onder meer de “Herentalse savanne”, de duinlandschappen en de kronkelende Nete. Stuk voor stuk prachtige natuur waar je je bijna in Afrika waagt. Soms is geluk heel dichtbij te vinden. Met je deelname steun je bovendien het Olivia Fund en het onderzoek naar kanker bij kinderen. Want deze strijd stopt niet. Deelnemen kost slechts 5 euro. Klik hier, vul het formulier in en schrijf de deelnameprijs over op BE08 1431 0634 2013 met vermelding van jouw naam.

Wil je graag meer storten voor het goede doel? Dat stellen we ook enorm op prijs. De volledige opbrengst van dit initiatief gaat integraal naar het Olivia Fund.

Op 15 juli 2020 ontvangen alle ingeschrevenen alle praktische informatie.