Opnieuw bezoek voor patiënten AZ Herentals

BELANGRIJK NIEUWS!!

Bezoek is weer welkom in het AZ Herentals vanaf maandag 8 juni. Voor de veiligheid van iedereen in het ziekenhuis willen we de toegangscontrole blijven handhaven, maar wel op een geautomatiseerde manier.

Om dat goed voor te bereiden, hebben we nog even tijd nodig. Dus nog geen bezoek op 2 juni, maar wel een weekje later. Enkele uitgangspunten zijn al wel afgesproken: 👉 Er wordt enkel bezoek toegelaten tussen 17 en 20 uur, om drukke liften en gangen te vermijden. 👉 Per patiënt zal er dagelijks 1 (bij voorkeur steeds dezelfde) bezoeker toegelaten worden en dat voor maximaal 30 minuten. 👉 Er is geen bezoek toegelaten bij coronapatiënten. 👉 Elke bezoeker moet zijn handen ontsmetten en een mondmasker dragen. 👉 De richtlijnen voor begeleiders blijven ongewijzigd: wie naar het ziekenhuis komt voor een afspraak, onderzoek of ingreep, komt alleen, tenzij het niet anders mogelijk is