Neos-Herentals schenkt cheque 350 euro aan SKS en steunt actie Make Gambia Smile

Een bestuursdelegatie van Neos Herentals, het netwerk voor ondernemende senioren in Herentals, heeft zaterdagmiddag een cheque met daarop een bedrag van 350 euro geschonken aan het bestuur van SKS Herentals. Het bedrag is de opbrengst van de actie ‘Bloemsierkunst Kerst’ waarbij de bloemstukken die door bestuurslid Rita Van den Bulck gemaakt werden, zijn verkocht. De club gaat het geld investeren in de werking aan de minderbedeelde voetballertjes van SKS.

Make Gambia Smile

Maar Neos doet deze maand juni nog meer. Tijdens de maand juni 2020 verzamelen ze zomerse kinder-, dames en herenkleding in bananendozen en plaatsen die in de laadkist aan de kantine van SKS Herentals. Daarmee steunen ze als NEOS-club de actie Make Gambia Smile, een project dat door SKS Herentals ondersteund wordt.