Bibfilialen opnieuw open vanaf 8 juni

Vanaf maandag 8 juni openen de bibliotheken van het Neteland (Olen, Herentals, Herenthout, Grobbendonk, Vorselaar) opnieuw hun deuren.

Om de veiligheid van zowel de bezoekers als medewerkers te garanderen, gelden de volgende richtlijnen. ๐Ÿ“– ๐Ÿ‘‰ We voorzien een aparte in- en uitgang: de bib binnengaan doe je langs de ingang aan de kant van de Schoolstraat ( = normale ingang), de bib verlaten doe je langs de kant van de Oevelseweg. ๐Ÿ‘‰ Ontsmet je handen bij het binnenkomen. We voorzien handgel. ๐Ÿ‘‰ Neem een winkelmandje aan de inkom. Staat er geen? Wacht dan even voor je binnenkomt. ๐Ÿ‘‰ Hou minimaal 1,5 meter afstand van anderen. ๐Ÿ‘‰ Kom alleen naar de bib. Enkel kinderen -12 jaar mogen vergezeld worden door รฉรฉn volwassene. ๐Ÿ‘‰ Beperk je bezoek tot maximaal een halfuur.

๐Ÿ‘‰ Stel vooraf een โ€˜wensenlijstjeโ€™ samen aan de hand van de online catalogus die je kan vinden op https://olen.bibliotheek.be/ Zo hoef je enkel nog maar het materiaal te zoeken in de bib. ๐Ÿ‘‰ Mondmaskers worden sterk aangeraden. ๐Ÿ‘‰ Je kan de bib enkel bezoeken om materiaal uit te lenen. Leeshoeken, koffie- en waterautomaten en de toiletten blijven tijdelijk gesloten voor het publiek. ๐Ÿ‘‰ Boeken inleveren kan via de inleverschuif. ๐Ÿ‘‰ Ben je ziek? Blijf dan thuis. Wij danken je alvast voor je begrip!

Tip: De uitleenpost in Olen-Centrum opent op woensdag 10 juni volgens de normale openingsuren. Doordat de bib heropent, komt er een einde aan de afhaalbib. We danken iedereen die de afgelopen weken gebruik heeft gemaakt van onze afhaalbib.

bericht en foto: bib olen

DELEN
Vorig artikelAfvalbakjes zijn te vaak stortbakjes
Volgend artikelCipier gevangenis verwond met schaar
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.