Heylen Vastgoed volgende 3 jaar naamsponsor HYC

HYC en Heylen Vastgoed slaan de handen in mekaar. Heylen Vastgoed wordt de volgende 3 jaar naamsponsor van HYC Herentals. De ijshockeyclub zal de naam van de nieuwe sponsor in het logo inwerken. HYC viert volgend seizoen in 2021 zijn 50-jarig bestaan.

Heylen Vastgoed uitermate tevreden met de nieuwe deal. “De nieuwe naam van de club wordt ‘Heylen Vastgoed HYC’ en de sponsoring van minstens drie jaar gaat gepaard met een nieuw logo met daarin een sterke verwijzing naar het vijftigjarig bestaan van de club in 2021.

De vastgoedexpert is zeer actief als sponsor in de sportwereld, waaronder de Antwerpse eersteklasser RAFC en basketbalclub Antwerp Giants. Het is meteen ook de logische stap voor beide partijen, zeker omdat Belgisch ijshockey-icoon Bjorn Steijlen vandaag als makelaar aan de slag is bij Heylen Vastgoed. “

fotos: HYC/Heylen Vastgoed