Cursisten tweedekansonderwijs verkopen Opkikker-stickers

Cursisten tweedekansonderwijs verkopen stickers voor goed doel

Vijf cursisten tweedekansonderwijs AAV van het Centrum voor Volwassenenonderwijs HIK willen iets positiefs brengen tijdens deze vreemde periode, en wel met hun ‘Opkikker-stickers’. ‘Binnen de opleiding Aanvullende Algemene Vorming (die leidt tot het behalen van een diploma secundair onderwijs) volgen de cursisten de module Organisatie en samenwerking.

Daarvoor werken ze samen een project uit voor het goede doel: ‘Opkikker-stickers’ verkopen’, vertelt Sarah Boxstaens (leraar AAV). De actie loopt tot en met het einde van de module, half juni, en de opbrengst gaat integraal naar vzw TWERK, een sociale werkplaats voor mensen met autisme. ‘Het goed doel hebben de cursisten zelf gekozen’, voegt Sarah toe. Graag een sticker in huis? De 3 stickers (diameter 4,5 cm) kosten samen 5 euro. Bestellen kan tot en met dinsdag 16 juni ‘20. Stuur daarvoor een mailtje naar de betrokken leraren Sarah Boxstaens (sarah.boxstaens@hik.be) of naar Renaat Peeters (renaatp@gmail.com). De bestelde stickers worden naar jou opgestuurd. Doe jezelf of iemand anders eentje cadeau en kikker helemaal op tijdens deze bizarre coronatijden.