Art Center Hugo Voeten heropent op 10 juni

Hoera, we gaan terug open!

Vanaf 10 juni kan je weer genieten van een bezoek aan onze unieke privé-collectie in veilige omstandigheden. Het is een primeur voor onze werking dat bezoeken t.e.m. 31 augustus 2020 op eigen houtje kunnen doorgaan. Om dit te garanderen voerden we verschillende maatregelen door. Er is een vast éénrichtingsparcours in zowel het Art Center (Herentals) als de Beeldentuin (Geel). We beperken het aantal bezoekers per tijdslot en limiteren de duurtijd van een bezoek tot 90 minuten. Verder is een online reservering en betaling vooraf altijd noodzakelijk. Lees alle maatregelen hier na. BOEK JE BEZOEK Voorlopig staat onze publiekswerking – dus bezoeken met gids – nog on hold tot er duidelijke richtlijnen zijn. Er vindt in juni zeker geen Open Art Center en geen Open Beeldentuin plaats.

Verder zijn er geen rondleidingen op afspraak voor groepen en vinden er geen events of tijdelijke initiatieven plaats. Van zodra deze activiteiten hervatten, kan u de aankondigingen op de nieuwspagina van onze website en op onze Facebook-pagina vinden. Hou deze dus zeker in de gaten!