Bosbrand ter hoogte van terreinen LRV Kasterlee

Maandagavond is in de Boekweitlaan ter hoogte van de terreinen van LRV Kasterlee een perceel bos van 150 m2 in de vlammen opgegaan. De brandweer had het vuur wel snel onder controle.

Het gemeentebestuur van Kasterlee roept via facebook de inwoners op alert te blijven.

“Dankzij opmerkzame voorbijgangers 🙏, kon jullie brandweer 👩‍🚒 gisteren erger voorkomen in de Boekweitbaan! Graag jullie blijvende hulp en aandacht 👀. Een tijdige oproep 📞 en vlotte inzet van de middelen 🚒 zorgde voor een snelle omschrijving van de bosbrand (+- 150m2).

HVZ Taxandria Gemeente Kasterlee Natuur en Bos

DELEN
Vorig artikelLierse Kempenzonen oefent tegen KVC Westerlo
Volgend artikelWeek van de bij
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.