Olenaars kijken al uit naar muziekwandeling MuziekdOolen

MuziekdOolen 19-09-2020

We bieden u een gegidste avondwandeling van +/ 7 km aan doorheen ons mooie Olen met een vijftal haltes waar u wordt getrakteerd op diverse muzikale optredens. -Big River Acoustics Typische blues- en countrymuziek uit de zuidelijke regio (Mississippi) van de USA -De Geelse Troubadours Alledaagse volksmuziek met vaak een humoristische knipoog -Den Ouden Tijd Nostalgische Vlaamse volksliederen uit vervlogen tijden -Annelies Moderne muziek met piano en gitaar met een vleugje romantiek -Vic & Friends Kermissfeer uit de jaren 60-70 met vrolijke meezingers zowel Nederlands als Engelstalig. Ideaal om de avond sfeervol af te sluiten Na de wandeling, voor het laatste optreden, zullen de deelnemers kunnen genieten van heerlijk stoofvlees of videe met een boterham!

Starten gebeurt om 16,00 en 17,00u telkens in twee groepen van max 30 deelnemers

Startplaats: komie Geire Inschrijven via ticket gang of op de dienst vrije tijd vanaf maandag 8 juni om 13,00u ​ 

DELEN
Vorig artikelGezinszoektocht Herentaldum
Volgend artikelPolitie haalt zwemmers uit vijver kasteel Goorhof
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.