Heropening vrijdagmarkt: spijtig dat er maar 50 kramen stonden

De heropening van de vrijdagmarkt in Herentals is vrij vlot verlopen. De aangebrachte veiligheidsvoorschriften door corona werden vlot nageleefd. De bezoekers waren tevreden. Ze hadden wel 2 opmerkingen: naar de markt gaan is ook een beetje een sociaal gebeuren, dus alleen of met 2 naar de markt, ligt moeilijk. Verder stonden er maar de helft kramen. En dat gaf toch een beetje een leeg gevoel. Volgende week vrijdag staan de andere 50 kramen op de markt.

foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelLierse Kempenzonen haalt Bob Straetman
Volgend artikelBrandweer blust brandend afval en bermbrand
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.