Dansvirus verjaagt coronavirus, bejaarden en dansers één

Danspedagoge Tina Van Roy heeft met een dansvoorstelling aan Sancta Maria in het centrum van Herentals haar dansweek afgesloten. Tina en haar dansers jaagden met het prima zomerweer als bondgenoot de muizenissen van corona weg.

Aan Sancta Maria werd er eerst gedanst aan de kant van Delhaize, daarna aan de kant van het Hofkwartier.

“Prima van Tina”, zeiden de bejaarden. Voor herhaling vatbaar!

foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelBrandweer blust brandend afval en bermbrand
Volgend artikelDrie gewonden bij zwaar ongeval
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.