Organisatoren veldritcrossen bereiden zich voor op vreemd seizoen

De organisatoren van de verschillende veldritcrossen denken volop na over het nieuwe seizoen dat er aan komt. Het wordt ongetwijfeld een erg vreemd seizoen. Zo is het al niet duidelijk of de internationale veldritten in de USA kunnen georganiseerd worden.

Mogelijk moeten tijdens de eerste crossen mecaniciens en verzorgers in de materiaalposten zelfs met mondmasker op werken. Organisatoren vragen zich bovendien af hoeveel toeschouwers tot hun evenementen toegelaten worden. Crossen zonder toeschouwers zien ze eigenlijk niet zitten.

foto: archief

DELEN
Vorig artikelWouter Vandenhaute nieuwe voorzitter Anderlecht
Volgend artikelMetalfest – Coronafest
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.