Bazaar 30: kortingen en nieuw assortiment bbq

Zondagnamiddag zwaaien de deuren van de winkels in het centrum van Herentals voor de 2e keer wijd open voor de klanten. Gezellig shoppen kan dan tijdens de tweede van de 5 koopzondagen. Nieuw in de collectie deze week is een assortiment bbq.

Je hoeft niet tot zondag te wachten om in de winkels prima kwaliteit tegen goedkope prijzen op te kop te tikken. Marc en zijn lieftallige dames/hostessen van Bazaar 30 aan de Bovenrij 30 verwachten je deze week al vanaf woensdag.

Open: 10 tot 18u.

In Bazaar 30 vind je volgende interessante artikelen:

  • bureau- en pennensets
  • computertassen
  • handtassen van Franse en Italiaanse topkwaliteit
  • verzorgingsproducten
  • messen- en pannensets
  • beveiligingsmateriaal, handschoenen en mondmaskers
  • ijsemmers Valiente
  • nieuw: alles voor bbq, lederen voetballen,

Kortingen!

Exclusief: je kan bij Bazaar 30 ook de unieke golfkarretjes aankopen.

DELEN
Vorig artikelMetalfest – Coronafest
Volgend artikelAlarmfase rood in heide en bossen provincie
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.