Vrijdag opnieuw marktdag: kaartje

Vrijdag kan je in Herentals opnieuw naar de wekelijkse markt. Door de coronamaatregelen zijn er maar 50 kramen toegelaten. Op het fotokaartje van de stad Herentals kan je zien welke marktkramers er afzakken en waar ze zullen staan.

Volgende week vrijdag staan er dan 50 andere kramen.

Vanaf vrijdag 29 mei kunt u opnieuw op de Herentalse vrijdagmarkt terecht. Die zal er wel anders uitzien dan normaal. De markt vindt plaats op de Augustijnenlaan, tussen het Hofkwartier en de inrit van Delhaize, en dit aan beide kanten van de baan. Op die manier kunnen marktbezoekers een lus maken en hoeven ze elkaar niet te kruisen. Er is ook voldoende ruimte om de kramen met de nodige afstand van elkaar te plaatsen. Zo kan iedereen veilig komen markten in HerentalsVolgende week vrijdag staan er dan 50 andere kramen.

Meer info vind je op de website van de stad.