Skatepark volzet? Terug naar huis…

UPDATE SKATEPARK❗️

🛹 Het skatepark is één dag open en we hebben helaas al meermaals moeten vaststellen dat de richtlijnen niet strikt gevolgd worden. We begrijpen dat jullie er lang op hebben moeten wachten om opnieuw te kunnen skaten, maar vanuit gezondheids- en veiligheidsoverwegingen zijn echt niet meer dan 15 skaters tegelijkertijd toegelaten. Als het maximum van 15 skaters is bereikt, vragen we om op een later moment terug te komen, ter plaatse wachten mag niet. 👥 We merken ook dat het, zeker met het mooie weer, aanlokkelijk is om in de omgeving van het skatepark en de speelterreinen met vrienden samen te komen en op het gras te gaan zitten genieten. Dit mag nochtans niet, samenscholingen zijn nog steeds verboden. Kom dus enkel naar het skatepark om te skaten en ga na het skaten naar huis.

🙏 Het zou zonde zijn om voor inbreuken op deze eenvoudige regels boetes uit te schrijven. We hopen dan ook dat jullie deze oproep om de richtlijnen te respecteren serieus nemen. Enkel zo kunnen we vermijden dat we het skatepark opnieuw moeten sluiten.

📢 Het is mogelijk dat we in de toekomst het skatepark enkel nog zullen openen als een volwassene er toezicht houdt. Kan jij je een paar uurtjes per week vrijmaken en wil jij er op toezien dat de regels gerespecteerd worden? Stuur dan een mail naar herenthout.helpt@herenthout.be met je gegevens en de uren waarop je je kan vrijmaken

bericht en foto: gemeente Herenthout