Rustig studeren in ’t Schaliken en Dorpshuis

Ook in coronatijd laten we onze studenten niet in de steek. Ze mogen de komende weken in alle rust studeren in cultuurcentrum ‘t Schaliken en het Dorpshuis in Noorderwijk.

Reserveer nu al uw plaats bij de dienst toerisme en cultuur via tel 014-21 90 88 en volg de veiligheidsvoorschriften op de website. U kunt komen studeren op weekdagen van 2 tot 30 juni, in de voormiddag van 9 tot 12 uur en in de namiddag van 13 tot 16 uur. De deuren gaan open om 8.30 en 12.30 uur. De studieplekken zijn verspreid over de zaal.

Het aantal studenten in de zaal is beperkt tot maximaal dertig in het cultuurcentrum en twintig in het Dorpshuis.

Er is wifi.

https://www.herentals.be/nieuws/studeren-alle-stilte

DELEN
Vorig artikelBromfietser aangereden door auto
Volgend artikelDuel Van der Poel – Van Aert in Container Cup
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.