Jeugd kan in de zomer op kamp, speeltuinen openen woensdag

De jeugd kan in de zomer op zomerkamp. Die kampen zijn wel beperkt tot 50 personen. De leiding van de jeugdbeweging moet wel met de nodige maatregelen rond veiligheid en social distancing rekening houden.

Kampen in het buitenland zijn mogelijk. Wel mag dat niet meer dan 150 km buiten België zijn. Zieke kinderen of leiders van de kampen moeten immers snel kunnen gerepatrieerd worden.

Normaal gezien kunnen woensdag ook de speeltuinen openen.

DELEN
Vorig artikelKristof Van Hout verlengt bij KVC Westerlo
Volgend artikelDrugsdealers opgepakt
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.