Vanaf half juni fietszone in centrum Geel

Vanaf 15 juni gaat in het centrum van Geel de fietszone in voege. Liefst 22 straten in het centrum worden fietsstraat. Later worde fietszone verder uitgebreid. De fietszone werd begin mei op de gemeenteraad goedgekeurd.

Volgende straten worden fietsstraat: Heidebloemstraat, Pallo, Kabienstraat, Patronaatstraat, Nieuwstraat, Doelenstraat, Schuttershof, Possondries, Kameinestraat, Peperstraat, Markt, Heilige Geeststraat en Veldstraat.

Straten deels als fietsstraat ingericht: Technische Schoolstraat, Schoolsteeg, Stationsstraat, Lebonstraat, Kollegestraat, Diestseweg, Werft, Pas en Waaiburg.

foto’s: stad geel

DELEN
Vorig artikelHeropening zondagmarkt Herentals
Volgend artikelBrandgevaar in natuurgebieden: code oranje
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.