Heropening zondagmarkt Herentals

Op zondag 24 mei heropent de zondagmarkt van Herentals. Iedereen is opnieuw welkom voor de gezelligste markt van de Kempen op haar vertrouwde plaats op de Augustijnenlaan. We vragen u om tijdens het marktbezoek een veilige afstand te houden tussen bezoekers en marktkramers, en om de juiste wandelrichting te volgen. Deze is aangegeven op de grond. We vragen u ook alleen te komen winkelen en thuis te blijven als u ziek bent. De vrijdagmarkt heropent op vrijdag 29 mei. Hierover later meer!

Bericht en foto: stad Herentals

DELEN
Vorig artikelHeistse Pijl kan op zaterdag 1 augustus
Volgend artikelVanaf half juni fietszone in centrum Geel
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.