Clamotte Rock zaterdag vanuit je kotte

Clamotte vanuit uw Kotte! Dit weekend stond normaal Clamotte Rock met stip in jullie agenda genoteerd…  De organisatoren hebben de afgelopen dagen/weken talloze steunende berichten en mails ontvangen van de fans en dat deed hen deugd! Sander Ooms: “We gaan Clamotte Rock 2020 niet zomaar aan ons laten voorbij gaan. In de mate van wat mogelijk is en wat mag, doen we gewoon het het volgende.

Samen met jullie beleven we dan toch nog een beetje Clamotte in ons kot: ✅ Nu zaterdag 23 mei 2020 zetten we ons met onze bubbel in onze eigen “Le Jardin”. We nemen er een frisse Maes Pils, Desperados, Mojito, Coca Cola of drankje naar keuze bij. Zet de laptop, tablet of smartphone op de facebook account van Clamotte Rock en om klokslag 19u00 knallen we samen een uurtje op een livestream set van onze resident dj HYPESQUAD!

✅ Zowel vrijdag als zaterdag proberen we met zijn allen Facebook en Instagram te domineren met leuke foto’s, video’s en herinneringen aan vorige edities van Clamotte Rock. #clamotterock en vergeet ons niet te taggen! Wij delen de leukste inzendingen via instagram stories en facebook.

DELEN
Vorig artikelBrandgevaar in natuurgebieden: code oranje
Volgend artikelCentrum Hertals is officieel woonerf
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.