Drugsplantage met 370 planten in Molenstraat Herenthout

Drugsplantage, cannabis

Agenten van de politie Neteland hebben in een woning in de Molenstraat in Herenthout een plantage met 370 cannabisplanten ontdekt. Een 49-jarige vrouw is gearresteerd. Een spoor leidde naar een woning in Mol. Daar vond de politie 152 gram cocaïne en in de garage van dezelfde woning 1.5 kg cannabis. Een 26-jarige man uit Geel werd opgepakt. Beiden verschenen voor de onderzoeksrechter en die liet hen aanhouden.

Het waren buurtbewoners die aan de politie verdachte bewegingen aan de woning in Herenthout hadden gesignaleerd.

DELEN
Vorig artikelAuto vliegt in brand aan kerk Ramsel
Volgend artikelDit jaar geen Boekenbeurs in Antwerpen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.