Stickeractie Rode Kruis verloopt via de brievenbus

De impact van het coronavirus op de samenleving is duidelijk voelbaar, voor iedereen. Zo hebben onder andere de mensen die werken in de gezondheidszorg de handen vol en is hun inzet bewonderenswaardig.

Helaas heeft het virus ook een impact op onze jaarlijkse stickeractie. Maar liefst 770.000 stickers met Suske en Wiske in de hoofdrol waren al gedrukt voor de uitbraak van de coronacrisis in ons land. Liever dan ze weggooien, geven we de stickers cadeau. De stickers worden op verschillende plaatsen in Vlaamse brievenbussen gestopt met een warme oproep om de lokale vrijwilligers in jouw buurt te steunen. Want ook al kunnen onze vrijwilligers dit jaar niet op pad om stickers te verkopen, zij zijn wel meer dan ooit nodig tijdens deze crisis. Zo zijn we overal aan de slag om te helpen in de strijd tegen corona.

Jouw steun blijft dus nodig zodat we zoveel mogelijk kwetsbare mensen in nood kunnen blijven helpen, nu en in de toekomst. Er zijn onvoldoende stickers om iedereen eentje cadeau te geven. Gebruik jij ‘m niet? Doe er dan iemand anders een plezier mee. Geen sticker in de bus? Bestel hem gemakkelijk online. Of steun de vrijwilligers in jouw buurt met een gift.

bericht: Rode Kruis Vlaanderen